bruisende zaken

‘Als je echt wil, is het onmogelijke mogelijk’

‘Als je echt wil, is het onmogelijke mogelijk’

01-03-2023

Van jongs af aan was Mahkameh Fathiazar geïnteresseerd in alles op het gebied van beauty. Ze volgde onder andere een opleiding tot schoonheidsspecialiste, en werkte als promotor bij een cosmetische kliniek. Vooral van het laatste ging haar hart sneller kloppen. “Ik vond het werk in de kliniek zo interessant, dat wilde ik ook!” vertelt ze enthousiast. In februari 2022 opende ze dan ook de deuren van My Favorite Clinic in Almere, samen met vriendin Kaylee Bolink.

‘There’s no shame in this game!’

We zijn allemaal wel ergens ontevreden als het gaat om ons uiterlijk. Waarom zou je daar niet iets aan doen? Het mooie is dat je bij cosmetische behandelingen in korte tijd resultaat ziet. Maar het gaat niet alleen om het fysieke aspect, het doet ook veel met je zelfvertrouwen. Je voelt je gewoon sterker en mooier na een behandeling. Wat mij betreft geldt dan ook: ‘There’s no shame in this game’. Toen ik eenmaal wist wat ik wilde, heb ik een arts gevonden waar ik vertrouwen in had. Daarnaast verzorgt Kaylee
- mijn partner in crime
- een groot aantal behandelingen. We brengen allemaal onze eigen expertise met ons mee. Inmiddels gaat het zo goed dat ik op zoek ben naar een tweede arts ter aanvulling van ons team.”

Informeel en laagdrempelig

De locatie van My Favorite Clinic is ideaal. Het is op amper twintig minuten rijden van Amsterdam en je kunt gratis parkeren voor de deur. “We hebben het gezellig ingericht, bewust niet zo strak en steriel, zodat mensen zich hier snel op hun gemak voelen.” Kaylee vult aan: “Veel mensen moeten toch over een drempel heen maar als ze ons eenmaal hebben leren kennen en weten hoe het er hier aan toe gaat, zijn ze vaak helemaal om en willen ze opeens alles.”

Diversiteit aan behandelingen

Professionaliteit staat voorop bij My Favorite Clinic, aldus Mahkameh: “Als je hier voor het eerst komt, doen we een intake waarbij we je wensen bespreken. Vervolgens kijken we welke behandeling daar het beste bij past. We vinden het belangrijk dat je weet wat een specifieke behandeling precies inhoudt én wat voor resultaten je ervan kunt verwachten.” Je kunt bij My Favorite Clinic terecht voor een diversiteit aan behandelingen: van botox en fillers tot laserontharing en huidverbeterende behandelingen als skinboosters en TCA peeling. “Maar we doen ook body contouring, dat is mijn specialisme”, vertelt Kaylee. “Met bijvoorbeeld cavitatie therapie kun je plaatselijke vetophopingen heel goed aanpakken, denk aan een zwangerschapsbuikje. En voor een Brazilian butt lift hoef je echt niet naar het buitenland, die kun je ook gewoon hier laten doen.”

Het onmogelijke is mogelijk

Ambities voor de toekomst zijn er genoeg. “Voor nu focussen we vooral op waar we mee bezig zijn, maar op de lange termijn wil ik graag een eigen skincare, cosmetica en parfum lijn opstarten. Ik hoop een voorbeeld te zijn voor wat je kunt bereiken in het leven. Ik ben geboren in Iran en op mijn vierde naar Nederland gekomen. Ondanks de nodige hobbels heb ik dit allemaal gerealiseerd. Als je echt wil, is het onmogelijke mogelijk.”

Word de mooiste en beste versie van jezelf

Editiestraat 31 (unit 11), Almere 085-0041992 info@myfavouriteclinic.nl www.myfavouriteclinic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).