Colomn

We zijn op weg

We zijn op weg

01-05-2023

Dit verhaal is gebaseerd op de vele ontmoetingen met jongeren, het is een combinatie van elementen. i.v.m. privacy is het nooit een exact kloppend verhaal, maar wil ik graag iets delen en laten voelen van mijn ervaringen met de mensen die ik ontmoet

Boek gratis een kennismakings- gesprek.

En daar zit ze dan Friemelend, angstig Ze voelt zich leeg Haar ouders begrijpen niks, zegt ze Ze is alleen Ja, ze heeft een vriendin Maar ze leeft in een andere wereld Ze snapt niets van de wereld Maar ze doet haar best Ze voelt zich “meh...” Ze houdt van fantasie series Opeens bloeit ze op Ze vertelt... ze neemt me mee in haar wereld... helemaal Ik begrijp het Ik herken het Ze voelt... diep... elke dag Zoveel details We tekenen... en schilderen Ze lacht.. en er is een traan Ze is opgelucht, zegt ze En een beetje blijer... Het voelt fijn bij jou, zegt ze ook nog Voel me dankbaar We zijn op weg.

EchD, Dat is “echt”, maar dan geschreven met een D.

EchD is puur, eigen(wijs), uniek en misschien afwijkend van de meerderheid.

Het is een manier van leven, een levenshouding waarbij jouw unieke kern, jouw kracht en kwetsbaarheid op de voorgrond staat.

EchD-zijn is steeds in beweging zijn in het NU-moment met bewustzijn en nieuwsgierigheid naar jezelf.

EchD is er voor iedereen, maar speciaal voor mensen die zichzelf als (hoog)gevoelig ervaren en/of hun weg in de (reguliere) hulpverlening niet zo goed kunnen vinden.

Beeldend therapeut | Energetisch therapeut | Kunstenares

De Steiger 77, unit 19b, Almere 06-51745149 info@echd.nl | echdsuzan@gmail.com www.echd.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).