bruisende zaken

Op weg naar ontspannen huid!

Op weg naar ontspannen huid!

01-03-2018

“Vorige week was ik uitgenodigd door Marescha van Schoonheidssalon Maresa voor een bruisende behandeling”, vertelt René Moes.

“Met veel plezier en een grote nieuwsgierigheid breng ik een
bezoek aan haar schitterende salon. Na een hartelijk ontvangst
met thee, voel ik me in professionele en vertrouwde handen.
Je bent hier echt welkom!”


“Voordat de behandeling begint krijg ik eerst een huidanalyse van Marescha, mijn huid is wat gevoelig en erg vochtarm. Ik heb gesprongen adertjes en de T-zone is wat vet. Met deze term wordt het gebied rond de neus en het voorhoofd bedoeld. Marescha heeft hierom gekozen voor een Dr. Murad Light behandeling. Deze geeft aandacht aan hydratatie, werkt kalmerend, werkt onzuiverheden weg maar die ook zeker ontspannend is."


De behandeling

“Mijn huid werd allereerst gereinigd, deze was afgestemd op mijn gevoelige huid. Na de reiniging kreeg ik een zogenaamde aha/bha peeling, deze bevat drie exfoliërende ingrediënten: salicylzuur, melkzuur en glycolzuur. Marescha vertelde mij dat dit zuren zijn die de dode huidcellen verwijderen en diep doordringen in de poriën om verstopte poriën te reinigen. Dit gebeurt tijdens het stomen terwijl je met een borstelapparaat gemasseerd wordt, heerlijk! 

De poriën staan nu goed open en Marescha begint met het verwijderen van de oneffenheden. Mijn huid is hierdoor wat rood geworden, maar wordt al snel gekalmeerd door een serum die ingemasseerd wordt.”


Nog meer ontspanning

“Met een gezichts-, nek- en decolletémassage gaat de ontspanning verder. Marescha brengt een deel van het ‘smoothing’ masker op mijn gezicht aan dat vochtregulerend en kalmerend werkt en ook nog eens je huid jong houdt. 

Na deze voedende massage wordt het masker nog wat dikker aangebracht en ingebracht met een ultrasoon apparaat. 

Ultrasoon zorgt dat de cellen in de huid door een micromassage als het ware van elkaar “lostrillen", door dit proces wordt het collageen en elastine gestimuleerd en de celstofwisseling verbeterd waardoor er ruimte tussen de cellen ontstaat. Daardoor kunnen de toegediende actieve werkstoffen in crèmes of serums beter in de huid dringen en hun werk gaan doen.” 


“Met voorverwarmde handdoekjes wordt het masker verwijderd. Als laatste deel van de behandeling wordt er nog een moisturizer aangebracht die helpt tegen een vochtarme huid. 


Mooi dat door de huidanalyse een precieze behandeling op mijn huid afgestemd kan worden. Mijn huid voelt fris en gezond aan en ik raad iedereen dan ook een behandeling van Marescha in haar salon te Almere aan!"


Hartelijke dank Marescha!


Schoonheidssalon Maresa

Joostlaan 2 Almere  |  06-10246148  |  www.schoonheidssalonmaresa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).