bruisende zaken

Queens Hairacademy

Queens Hairacademy

01-04-2018

Genomineerd voor de Coiffure Award 2018!!

Hoe voelt het na zoveel inspanning om WEER de nominatie voor de Coiffure Award binnen te halen?

"Ik ben superblij en dankbaar dat we dit met ons team voor elkaar hebben gekregen. Door deze prestatie is onze teamspirit erg groot en daar geniet ik intens van."

 

Je doet mee met de Queens Hairacademy, waarom niet met Queens Hairstyling?

"Eigenlijk is Queens een overkoepeling van zowel de salon als de academy. Ik doe bewust mee namens de academy. De serie, die ik inzend naar de Coiffure Award, is ontstaan met de achterliggende gedachten, de komende tijd nieuwe cursussen te organiseren binnen de academy. Dus stay tuned ;)." 

 

Hebben er dit jaar veel salons mee gedaan?

"Enorm veel, helaas haalt niet iedereen de nominatie binnen. Eén ding is zeker; wij hier in Nederland zijn sterk met ons kappersambacht bezig. Het is ook genieten om na de nominaties alle collega's aan het werk te zien." (check www.coiffureaward.nl) 

 

Wanneer is de uitreiking?

"22 april worden wij verwacht in Studio 21 te Hilversum geheel in gala... Dat is een moment van shinen en genieten voor mij, ik ben dan wel zenuwachtig en WENS de award naar Queens mee terug te nemen!"

 

Queens Hairstyling

Flipjestraat 31 Almere (Buiten)  |  036-5232887  06-45735525  |  www.queenshairstyling.nl

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).