bruisende zaken

Je proeft het verschil

Je proeft het verschil

31-05-2018

Brood zonder e-nummers waarvoor uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke smaak- en geurstoffen, dat is waar Bakkerij Dekker & Winkler voor staat.

Afgelopen november openden zij de deuren van hun filiaal in Almere. 

Veranderingen

“Ruim 25 jaar geleden openden wij de deuren van de eerste vestiging van Bakkerij Dekker & Winkler in Hilversum”, vertelt Rob Dekker. “Destijds nog een ‘gewone’ bakkerij, maar er is in de loop der jaren heel wat veranderd. Helemaal in de afgelopen twaalf jaar waarin wij onze focus hebben verlegd naar het bakken van zo puur mogelijk brood; dus zonder e-nummers en met uitsluitend natuurlijke toevoegingen.” Echt lekker Met het verleggen van hun focus liep Bakkerij Dekker & Winkler destijds ruimschoots vooruit op de huidige trend van zo gezond en puur mogelijk eten. “Dat wij er al zo vroeg bij waren, heeft één heel groot voordeel. We hebben op dit gebied inmiddels jarenlange ervaring en bakken écht lekker brood, zonder chemische rotzooi erin. Iets wat wij hebben bereikt door er veel tijd en liefde in te stoppen en recepten continu aan te scherpen om te komen tot het lekkerste eindresultaat en daar zijn we zeker in geslaagd. Dat vinden we niet alleen zelf, maar onze klanten ook. Voor kwaliteit moet je dus bij ons zijn, je proeft het verschil!”

Elke dag vers

“Behalve voor heerlijk, puur brood ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de lekkerste taarten en gebakjes. Deze zijn nog niet e-nummer-vrij, maar ook daarvoor blijven we zoeken naar methodes om ze zo puur mogelijk te maken. We bakken alles elke dag weer vers in onze eigen hoofdbakkerij in Hilversum waarna het naar de verschillende filialen wordt gebracht. Dus ook naar onze nieuwste bakkerij in Almere waar ons enthousiaste team dag in dag uit voor alle klanten klaarstaat.”

Voor kwaliteit moet je bij Dekker & Winkler zijn!

Eigenaar: Rob Dekker Zadelmakerstraat 13 Almere | 036-8447808 | www.dekkerenwinkler.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).