Column

Vier vragen over krullend haar

Vier vragen over krullend haar

29-06-2018

Fijne tips voor de mooiste krullen!

Ik geef je graag advies! Ismahan

1. Krullend haar pluist altijd wat je er ook in doet, klopt dat?
Krullend haar is over het algemeen genomen pluisgevoelig. Vandaar dat wat je ook met jouw krullen doet, van verzorging tot stijlen, dat allemaal met beleid en liefde moet doen. Houden van jouw krullen is het allerbelangrijkste, dan komt pas de verzorging. Er is altijd een verzorgingsproduct dat bij jouw haar past. Ook niet onbelangrijk is de juiste kniptechniek voor jouw haar!

2. Wat is nou een goede productlijn voor krullend haar?
Zoveel krullen, zeg ik altijd, dus zijn er ook altijd zoveel producten. Het is dus belangrijk de juiste kapper te vinden die jouw krul begrijpt en ze goed in model kan knippen. En het juiste product voor jouw krullen gebruiken, helpt! De nieuwe Schwarzkopf professionele haarverzorgingslijn voor krullen is op dit moment gewoon booming!

3. Krullend haar, vaak of juist niet vaak knippen?
Laat krullend haar niet te vaak knippen, maar verzorg het juist veel. Als ik krullend haar knip, ben ik langer bezig. Ik knip de basis nat en tjop (kniptechniek) in droog haar, om het model sterker te maken. De kracht van nat en droog haar knippen zorgt voor lang houdbare gezonde krullen.

4. Hoe ziet de start van de dag eruit voor iemand met krullen?
Start de dag met het haar wassen en/of nat maken. Vervolgens een leave in treatment en een krulstyling product dat bij het haar past in het haar verdelen. Laat het haar door de lucht drogen of droog het met een diffuser! Belangrijk: niet borstelen, ik hoor vaak dat het haar wel wordt geborsteld! Er zijn ook dames met lang krullend haar die ’s morgens met weelderige krullen wakker worden… ach, zo heeft ieder zijn schoonheidsplusjes.

Flipjestraat 31 Almere (Buiten) | 036-5232887 06 -45735525 | www.queenshairstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).