Column

Zomerlessen yoga

Zomerlessen yoga

29-06-2018

De zomer komt er aan… Of eigenlijk: de zomerse temperaturen waren er al in het voorjaar.

Meer weten? Neem contact op.

Maar nu is het dan écht zomer. Voor velen een tijd van vakantie, terrasje pakken, genieten van de zon en een tandje lager wat activiteiten betreft. Ontspanning, heerlijk.  

Ook bij Ganesha Almere staan we in de zomerstand. Dat betekent dat we niet - zoals doorgaans - zes avonden per week les geven, plus enkele lessen overdag. Al zouden we willen: veel cursisten zijn op vakantie. Vandaar dat we in de maanden juli en augustus een zomerrooster yoga hebben. Zelf ga ik 10 dagen naar Italië. Niet op vakantie, maar voor een bijscholing yoga in een yoga ashram van de Indiase Bihar School of Yoga. Mijn vakantie volgt in augustus.

Maar even zo goed is er in al die weken les, door mijn samenwerking met Saskia van der Laan. Wij zullen samen, afwisselend, in de zomermaanden twee avonden per week yogales geven, zomerlessen. Iedereen die wil kan daaraan meedoen. Je kunt intekenen op één losse les of op meerdere lessen, gedurende meerdere weken. Net wat jij wil en zoals het past in jouw eigen agenda en vakantieplannen. Nee, wij maken geen onderscheid tussen beginners en gevorderden. Simpelweg omdat het niet gaat om een prestatie, of om hoever je kunt buigen of strekken. Iedereen heeft zijn eigen grenzen en zijn eigen mogelijkheden. En als het nou eens te érg warm is in de zomermaanden? Dan passen we de oefeningen aan. Soepel? Natuurlijk, maar dat mag je toch ook verwachten van een yogaschool!

Ganesha Almere | Rodinweg 59 Almere | 06-53744367 | Astrid Boutkan en Frans Zwagemakers | www.ganesha-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).