bruisende zaken

Vechten tegen de sigaret in Stoptober!

Vechten tegen de sigaret in Stoptober!

30-09-2018

Neurofeedback Almere heeft een exclusief één op één programma ontwikkeld waarbij we stapsgewijs toewerken naar de definitieve stopdag. Daarna blijven we u wekelijks intensief begeleiden om de moeilijke weken daarna door te komen. 80% van onze cliënten gaan na 10 weken daadwerkelijk rookvrij door het leven.

Voor wie geschikt Het programma is met name geschikt voor mensen die al eerdere stoppogingen hebben ondernomen, al dan niet onder begeleiding bij reguliere groepstrainingen en internet-trainingen. Uit praktijkervaring kunnen we vaststellen dat roken een hardnekkige verslaving is die in veel gevallen een intensieve persoonlijke face-to-face begeleiding nodig heeft

De kracht van ons programma zit in de gedegen voorbereiding alvorens we daadwerkelijk met de stoppoging starten. De farmaceutische ondersteuning (nicotinevervangers) en de 2 x per week begeleidende gesprekken laten zeer goede resultaten zien

Behandeltijden U kunt het programma "stoppen met roken" naast de dagelijkse openingstijden ook in de avonduren of in het weekend doorlopen. Kortom: er is geen enkel excuus om niet te stoppen met roken! Meld je nu aan voor onze STOPTOBER actie Ontvang 25% korting, wanneer je in oktober start met het programma! Wanneer je in oktober start ga je rookvrij 2019 in! Het goede voornemen van 2019 kan vandaag beginnen.

Ankerbol 21 Almere 036 - 525 27 53 www.neurofeedbackalmere.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).