bruisende zaken

DE SPORTCLUB VOOR U

DE SPORTCLUB VOOR U

30-09-2018

‘Excellent Fit’ is een personal training studio voor een sportieve leefstijl en gezondheid. Een privé club waar de klant voorop staat. Een persoonlijk trainingsaanbod dat Uitdagend, Leuk, Gezellig, Sociaal, Sportief en Doelgericht is.

‘MENS SANA IN CORPORE SANO’: “Een mens moet bidden voor een gezonde geest in een gezond lichaam”

Er wordt training en coaching gegeven aan individuele klanten en sportlessen in kleine groepen van 4 personen. Preventieve gezondheid en een positieve leefstijl zijn de aandachtspunten bij het ondersteunen van de klanten. Tevens is er mogelijkheid tot een diversiteit aan hands-on massagetechnieken ter bevordering van de gezondheid en fysiek herstel

Personal training heeft als doel het verbinden van lichaam en geest door middel van een positieve en gezonde leefstijl

Wat zijn de mogelijkheden? • Individuele trainingsprogramma’s; • Afvalprogramma ‘bewegen en gezond gewicht'; • Herstelprogramma ‘Conditietraining en opbouwtraining’; • Integrale massagetherapie ‘Wellness Quality Time’; • Sportmassage.

Interesse? Vraag een vrijblijvende proeftraining aan: 06 27012769 Palmpolstraat 39 Almere www.trainingscenterdesportclub.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).