COLUMN

How to create your Editorial look!

How to create your Editorial look!

31-10-2018

Klopt het dat dit een nieuwe, door jou bedachte training is? Jazeker! Samengevat: het is een 2-daagse training die geschikt is voor liefhebbers van haar, die graag met pruiken en haarstukken werken en daar sterker in willen worden.

Hoe ziet het eruit, 2 dagen volop alleen met haar bezig zijn? De eerste dag starten we met het uitwerken van een concept van het door jou voorbewerkte moodboard; vervolgens knip en kleur je jouw haarstuk/pruik

De tweede dag style je het haarstuk/pruik op jouw meegebrachte model. Vervolgens wordt jouw model door een topvisagiste voorzien van make up. En als laatste wordt het eindresultaat vastgelegd door een topfotografe. Klinkt erg uitdagend, hoe is deze training ontstaan? Ik krijg vaak positieve reacties uit verschillende hoeken op mijn manier van pruikbewerking op modellen, kennelijk heb ik er feeling voor. Ik kan de meest uiteenlopende creaties bedenken en ook op een professioneel model uitvoeren, zonder het haar van het model te knippen en te kleuren, wat vaak niet mag van het modellenbureau. Een model heeft simpelweg veel opdrachten en dient daardoor een stabiel kapsel te hebben

De training vindt 25 en 26 november a.s. plaats; waar wordt de training gehouden? De training wordt gehouden bij Queens Hair Academy; voor meer info hierover of voor een eventuele aanmelding, bezoek de website: www.ismahanobenali.com en wij ontvangen jou graag in onze Academy!

Ismahan Obenali | info@ismahanobenali.com | 06 45 73 55 25 | www.ismahanobenali.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).