Column

Het wonderbaarlijke                effect van fit20

Het wonderbaarlijke effect van fit20

01-12-2018

Ons lichaam is een adembenemende machine. Met 100.000 kilometer bloedvaten waar dagelijks 2000 liter bloed doorheen gepompt wordt en 100.000 miljard cellen die allemaal weten wat ze moeten doen, werkt ons menselijk mechanisme heel hard voor ons.

Toch voelen wij ons niet altijd fit. Vaak naar de sportschool is een veelgehoorde remedie tegen bijna alle gezondheidsproblemen en stressklachten. Toch heeft deze remedie bijwerkingen die het uiteindelijke effect soms teniet doen. We voelen ons niet altijd thuis in een lawaaiige fitness. We brengen de discipline of energie niet op om er heen te gaan of we zijn gewoon te druk. Wat begint als een goed idee, eindigt vaak in een slecht gevoel over jezelf en dat geeft weer stress

Het verrassende is dat deze bijwerkingen helemaal niet nodig zijn. Onderzoek heeft uitgewezen dat met slechts 20 minuten per week hoog intensief trainen al een enorm gezondheidsvoordeel te behalen is. Bij fit20 hebben we deze inzichten in de praktijk toegepast. Het resultaat is dat ook jij vitaal kan worden door slechts 20 minuten per week te trainen

Bij fit20 train je altijd onder begeleiding van jouw personal trainer

Naar keuze doe je dit alleen of met een partner. Iedere week heb je een vaste afspraak. Dit werkt als ‘stok achter de deur’ zodat je het volhoudt. De training is kort maar krachtig. Je gaat in 20 minuten net over je bestaande grenzen heen. Dat geeft een sterke gezondheidsimpuls. Ons menselijk lichaam heeft een enorme veerkracht en herstelvermogen. Met de juiste training zal iedereen dat ervaren.

Ook interesse in een gratis proeftraining? Bel naar fit20 Almere: 036-8200276 of kijk op de website: www.fit20.nl

fit20 Almere Transistorstraat 71D Oudweg 4 Almere 036-8200276 www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).