Column

Terugblik op een                mooi 2018!

Terugblik op een mooi 2018!

01-12-2018

Het is zo ver, 2018 loopt af. Ik kijk terug op een bijzonder mooi jaar dat Queens Hairstyling veel heeft gebracht! Het is hard werken en blijven geloven in de doelen die ik heb gesteld, dat kost tijd energie en vertrouwen. Ik ben iedereen dankbaar die in mij gelooft en die vertrouwen heeft in Queens Hairstyling.

Januari 2019 start ik bij Keune, waar ik mijn zelf bedachte training ‘Challenge your Hairskills’ ga geven. Dat zal ik in hun academies, door het hele land gaan doen. Er wordt vanaf januari 2019 bij Queens Hairstyling met Keune gewerkt, van de kleur- tot aan de verzorgings-/stylingslijn. Zal 2019 ook een weer een veel belovend jaar worden? Voor nu wens ik iedereen warme, liefdevolle kerstdagen en een gezegend 2019!Hair make-over We geven twee make-overs weg! Ben of ken jij iemand die een make-over verdient? Een make-over houdt in: een advies/analyse plan, haar in de juiste coupe knippen en kleuren, manicure, wenkbrauw epileren, eventueel verven, een mooie visagie en een leuke foto van jou. Stuur jouw verhaal of dat van de persoon waarvan jij denkt dat die het verdient naar info@queenshairstyling.nl voor 31 december 2018. In januari 2019 maken wij de winnaars voor de make-over bekend!

Flipjestraat 31 Almere | 036 5232887 06- 45735525 | www.queenshairstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).