bruisende zaken

Fillers, hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet

Fillers, hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet

01-01-2019

Deze veilige rimpelbehandelingen bestaan uit hele fijne injecties (zgn. injectables) met stoffen die ervoor zorgen dat je weer een gladdere, gezonde huid krijgt. Het is geschikt voor behandeling van oppervlakkige lijntjes en diepe plooien in het gezicht, de hals, handen en lippen.

Alles om je mooi te voelen

Je merkt vrijwel niets van de behandeling en het effect is heel natuurlijk. Je kunt na afloop direct je dagelijkse bezigheden hervatten, terwijl de verbetering al meteen zichtbaar is. Rimpeltjes en plooien zijn verminderd en de lippen zijn weer vol en glanzend.

Hoe lang geniet je van het resultaat?

Heeft de tijd zijn werk gedaan en heb je rimpels door afnemende elasticiteit en volume? Dan is hyaluronzuur of calciumhydroxyapatiet geschikt. Hyaluronzuur zit van nature in de huid maar neemt af als je ouder wordt. Als we deze stof weer toevoegen neemt het volume van je huid toe, wordt het soepeler en steviger. Calciumhydroxyapatiet komt ook van nature voor in je lichaam en zorgt voor extra aanmaak van collageen.

Behandelingen

De fillers worden door je lichaam afgebroken. Het hangt van je huid, leeftijd, spieractiviteit en van de injectietechniek af hoe lang het resultaat blijft. Fillers werken afhankelijk van de behandeling 9 tot 18 maanden. Je kunt de behandeling veilig herhalen als je dat wilt.

Hoe veilig is het?

Hyaluronzuur en/of calciumhydroxyapatie zijn geschikt voor het behandelen van:
•Rimpels veroorzaakt door ouder worden
•Facelift
•Vollere lippen
•Slapen
•Jukbeenderen
•Kin

Hyluronzuur en calciumhydroxyapatiet komen van nature in je lichaam voor. Ze worden door je lichaam afgebroken. De fillers zijn volkomen veilig, mits het door een ervaren arts wordt gebruikt. Bij dokter André zit je dus goed! Afspraken via de website: www.dokterandre.nl of telefonisch 035 8200426

Ervaren cosmetisch arts - Natuurlijk resultaat - Gratis consultgesprek - Eerlijk advies

Veluwezoom 5 Almere | Haardstedelaan 3 Huizen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Almere Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).