column

Wil je ook een gezonder en beter lichaam?

Wil je ook een gezonder en beter lichaam?

01-02-2019

Schrijver en oud-Playboy redacteur Jan Heemskerk viel 25 kilo af, schreef er een boek over en blijft nu op gewicht met - onder meer - fit20.

"Binnenkort komt mijn boek uit. Het gaat namelijk over hoe ik veranderde van een dubbeldikke Bourgondiër met een struisvogelcomplex in een slanke en gezonde man met een boel extra energie, focus en ambitie. Ik moest een kleine 25 kilo afvallen, mijn buikomvang, bloeddruk en bloedwaarden waren niet zo best, ik had een slechte conditie, en als ik eerlijk ben, dronk ik wel wat meer dan goed was – voor de slanke lijn. Je gaat dat gewicht en die slechte conditie te lijf door gezond te eten en meer te sporten, en langzamerhand krijg je er ook nog eens aardigheid in, en begin je te genieten van groente en fruit, noten en zaden, wandelen en fietsen, joggen en voetballen. Want het vóelt natuurlijk ook beter om gezond te eten en voldoende te bewegen, daar hoef je eigenlijk alleen maar je kinderachtige brein met al zijn ingesleten gewoontes van te overtuigen en al die slechte gewoontes te vervangen door nieuwe, betere. Zo ben ik bijvoorbeeld, toen ik toch bezig was, ook maar gestopt met drinken – dat scheelt weer zomaar tien kilo.

Ik ben geen gezondheidsfreak, extreme-sport-gek of veganist. Ik heb mezelf wel een gezondere lijfstijl aangemeten, want ik zag er de noodzaak van in en – heel belangrijk
- ik heb het gedaan zonder al te veel pijn.

Maar ik kan wel – voor mijn nieuwe slanke lichaam – wat extra spiermassa gebruiken, met name rond de six-pack regio en de mannentietjes. Daarom doe ik nu alweer een halfjaar fit20: omdat het werkt, maar twintig minuten duurt, ik vrijwel spierpijnvrij blijf, en me niet elke keer moeilijk hoef om te kleden en douchen. fit20 is hierbij dus ook officieel aanbevolen voor iedereen die – net als ik – een gezonder en beter lichaam wil, zonder al te veel pijn en andere narigheid te hoeven verdragen." Jan Heemskerk

Ook interesse in een gratis proeftraining? Bel naar fit20 Almere: 036-8200276 of kijk op de website: www.fit20.nl

fit20 Almere Transistorstraat 71D Oudweg 4 Almere 036-8200276 www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).