column

Behaal je fitte voornemens!

Behaal je fitte voornemens!

01-03-2019

Herken jij dit? Elke keer ben jij op de goede weg met sporten en gezond eten, maar dan val je toch weer snel terug in je oude, ongezonde patroon. En daardoor lukt het je maar niet om van die overtollige kilootjes af te komen. Toch ben je vastbesloten om die fitte voornemens nu eens wél te bereiken. 'Zal deze honderdste lijnpoging mij dan wél lukken?' denk je ietwat sceptisch. Laat de moed niet in je (sport)schoenen zakken: dit jaar lukt het je wél!

De reden waarom sporten niet helemaal jouw ding is: die zwetende sportschool. Om nog maar te zwijgen van al die medesporters om je heen. Daarnaast schiet sporten er áltijd bij in, want jij hebt het superdruk met de hectiek van de dag. Gelukkig bestaat er een nieuwe manier van trainen, namelijk Hoog Intensieve Krachttraining van maar 20 minuten per keer. Hoe dan? De deskundigen van fit20 Almere weten wel raad.

Veilig, effectief en snel
Hoog Intensieve Krachtraining zorgt ervoor dat je je sterker voelt en een mooie, rechte houding krijgt. Daarnaast heeft deze trainingsvorm een sterk positief effect op je botten, pezen en banden. Oké, dit klinkt vast aantrekkelijk, maar dan loop je nog steeds tegen dat urenlange zwoegen aan… Het goede nieuws is dat je bij fit20 Almere terecht kunt voor een veilige en zeer effectieve manier van krachttraining. Hier train je samen met een personal trainer tot spierfalen zonder te zweten. Dat klinkt misschien onmogelijk, maar het kan écht!

Hoe werkt het?
Je gaat één keer per week naar fit20 toe; dit is dus makkelijk als een vast moment in je week te plannen. Je hoeft je niet om te kleden, dus je kunt ook bijvoorbeeld tijdens of na je werk gelijk langsgaan. Eenmaal binnen train je 20 minuten achter elkaar, waarbij je begeleid wordt door je personal trainer. Je traint op de top van je kunnen, waardoor je cardio tijdens de training gewaarborgd is. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Na 20 minuten kun je weer naar huis, naar je werk of waar je dan ook maar naartoe wilt. In vorm komen was nog nooit zo makkelijk!

Ook interesse in een gratis proeftraining? Bel naar fit20 Almere: 036-8200276 of kijk op de website: www.fit20.nl

fit20 Almere Transistorstraat 71D Oudweg 4 Almere 036-8200276 www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).