bruisende zaken

‘Wat zie je er goed uit!’

‘Wat zie je er goed uit!’

01-07-2019

Ik ben in november 2013 met fit20 begonnen. Mijn doel was om na de geboorte van mijn eerste kind weer een beetje ‘in vorm’ te komen. Dat fit20 zo dichtbij voor mij is en weinig tijd kost zijn grote voordelen voor mij. Maar vooral dat ik mijn doel om er weer goed uit te zien na een paar maanden bereikte. Eigenlijk voordat ik het zelf in de gaten had begon ik complimentjes te krijgen: ‘Wat zie je er goed uit!’ kreeg ik te horen. Ik had niets anders veranderd in mijn leven dan bij fit20 te gaan trainen, dus dit is echt een fit20 resultaat. Daarnaast voelde ik mij energieker en fitter.

Toen raakte ik weer in verwachting. Ik ben tot in de 37e week blijven trainen en dat ging super goed! Aanvankelijk was ik een beetje bezorgd of zwanger zijn en al een heel kleintje hebben niet wat veel zou zijn. Maar het is boven verwachting goed gegaan. Ik ben bovendien in deze zwangerschap iets minder aangekomen en ik ben ook mooier zwanger dan de vorige keer. Ik draag mijn buik mooi. Ik weet zeker dat dit door de fit20 training komt.

De begeleiding bij fit20 vind ik perfect. Ik kom om te trainen, en mijn doel te halen en daar zorgt mijn personal trainer voor. Geen verplichte ‘social talk’ zoals in een sportschool wel gebeurt, maar doen waarvoor ik kom. Heel fijn! Ik vind het personeel bovendien deskundig. Ik praat vaak over fit20 en raad het aan iedereen aan. Marieke van Gerwen (27 jaar) verzekeringsadviseur

Ook een gratis kennismakingstraining ervaren? Bel naar fit20 Almere: 036-8200276 of meld je aan op www.fit20.nl

fit20 Almere Transistorstraat 71D + PJ Oudweg 4 Almere 036-8200276 | www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).