bruisende zaken

Passie voor  bloemen

Passie voor bloemen

01-08-2019

Kwaliteitsbloemen tegen een zeer scherpe prijs, dat vind je bij Bloemen in het Gooi in Almere. Een unieke bloemenwinkel op een unieke locatie. Roel Mulder vertelt...

“Bloemen en persoonlijke aandacht zijn 
onze passie, de kwaliteit & service is
ons visitekaartje”

Hoe het begon

“We runden al zeven jaar een bloemenwinkel in Mijdrecht en een stal in Huizen toen we in 2010 de kans kregen om op een unieke locatie in Almere, dichter bij huis, een nieuwe winkel te starten. Ik zeg bewust uniek, want onze winkel is sindsdien gevestigd op de begraafplaats. Iets soortgelijks vind je nergens.”

Focus op bloemen

Dat we op een begraafplaats gevestigd zijn, betekent overigens niet dat je bij ons alleen voor rouwwerk terechtkunt, integendeel. Van losse bloemen tot prachtig samengestelde boeketten voor alle mogelijke gelegenheden, zelfs voor bruidswerk, we verkopen het allemaal. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. We zijn bovendien gespecialiseerd in grootbloemige rozen. Uiteraard van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar dan tegen een zeer scherpe prijs, net als al onze bloemen trouwens. We verkopen weliswaar ook een selectie aanverwante producten en planten, maar in principe zijn wij een bloemenzaak waar de focus echt op bloemen ligt. En dat zeven dagen per week, 365 dagen per jaar.”


Onderscheidend

“Natuurlijk is de vraag naar rouwwerk bij ons wel groot, dit is dan ook één van de punten waarop wij ons onderscheiden in de markt. De kunst hierbij is om altijd heel goed naar de klant te luisteren en diens wensen te respecteren. Dat is immers de enige manier waarop je een bloemwerk samen kunt stellen met respect voor de overledene. Daarnaast onderscheiden wij ons natuurlijk door onze locatie en door de kwaliteit die wij leveren.”


Eigenaren: Roel & Sandy Mulder
Kruidenweg 3 Almere | 036-5304638 | www.bloemeninhetgooi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).