bruisende topper

Een geweldige reputatie

Een geweldige reputatie

01-08-2019

Hans Püttmann is een rasechte ondernemer die zijn carrière begon als horlogemaker en juwelier bij zijn ouders in Amsterdam West. In 1985 breidde Hans, samen met broer Peter, het familiebedrijf Püttmann Juweliers uit naar Diemen. Almere-Buiten volgde en ook nog een trendstore My Time Jewels & Watches in hetzelfde winkelcentrum in Diemen. In mei 2018 heeft Hans persoonlijk een beddenspeciaalzaak opgericht, HP Boxsprings!

“Nee is voor ons geen antwoord op de vraag of iets mogelijk is”

Een andere branche

Toen Hans vorig jaar in aanraking kwam met de bedden-branche, zag hij een nieuwe uitdaging voor zich. Een prachtig pand naast My Time kwam vrij en er was nog geen beddenspeciaalzaak in Diemen. Hij heeft een specialistisch team voor zich werken, waardoor er een unieke winkel is ontstaan. Inmiddels weten vele consumenten, ook van buiten Diemen, HP Boxsprings te vinden. De klantenkring is flink gegroeid, mede door de bewoners uit het groeiende stadsdeel Almere Poort, wat maar een kwartier rijden is.

Veel te bieden

Bij HP Boxsprings krijg je een eerlijk en gedegen advies. Met Yolanda, Tiny en Joop heeft de winkel veel kennis in huis. Zij hebben jarenlange winkelervaring in de beddenbranche en hebben veel cursussen gevolgd bij bekende bedden-fabrikanten. Ook Hans heeft inmiddels veel kennis. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de klant. Voor eenieder is er een passend slaapcomfort. 

Bij een fijn slaapcomfort hoort ook goed bedtextiel. Daarin heeft HP Boxsprings veel te bieden. Je vindt er een uitgebreide collectie in matrasbeschermers en hoeslakens in diverse kwaliteiten, zoals percal katoen, satijn en diverse kwaliteiten jersey. Voor in de zomer is er ook heerlijk verkoelend bedtextiel. Tevens is er een ruime keuze in dekbedovertrekken van diverse merken, onder andere van Flamant, Home & Linnen, Oilily, Kardol, Beddinghouse, Kaat Amsterdam en Marjolein Bastin. Ook voor een goed kussen, wat bijdraagt aan een goede slaaphouding, kun je terecht bij HP Boxsprings.


Gewoon in Diemen

Tegenwoordig hoef je Diemen dus niet meer te verlaten voor de aanschaf van een bed, bedtextiel en accessoires. Hans heeft een geweldige reputatie in de streek. Deze houdt hij graag in stand. Daarom blijft hij samen met zijn team en eigen service en montagedienst de winkel en haar assortiment constant verbeteren om de klant te bieden waar hij of zij om vraagt. Tevens is HP Boxsprings CBW erkend.

Iedereen is welkom bij HP Boxsprings. De locatie in een uitgebreid en overdekt winkelcentrum is perfect. Parkeren doe je eenvoudig in de parkeergarage die op de winkel uitkomt. Wanneer je de zaak binnenstapt weet je het meteen: deze winkel heeft veel te bieden en dat tegen een betaalbare eerlijke prijs. Breng daarom zeker een bezoek aan Hans en zijn team!

Diemerplein 40-42 Diemen
020 723 0503
info@hpboxsprings.nlwww.hpboxsprings.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).