column

Voel je thuis!

Voel je thuis!

01-08-2019

Ze heeft rechten gestudeerd, maar uiteindelijk bleek haar hart toch te liggen in de styling. Sinds begin 2019 biedt Bojana haar diensten aan als verkoopstylist en woningfotografe. Vanaf april zal zij om de maand een column verzorgen in Almere Bruist. Met ‘Styling by Bo’ haal je als verkoper het beste uit de verkoop van je woning, omdat de koper echt het gevoel van thuiskomen krijgt.

Styling by Bo is actief in de regio’s Almere | Amsterdam | Hilversum | Lelystad en op aanvraag ook daarbuiten

Volgens Bojana is het heel belangrijk om een te verkopen woning zo goed mogelijk te presenteren: “Door de positieve punten van de woning uit te lichten en aantrekkelijk te stylen voor een brede doelgroep, wordt de verkoop versneld en is er een hogere verkoopprijs mogelijk. Dat is natuurlijk goed voor de verkoper, maar ook voor de kopers die meteen weten dat het huis echt bij hen past.”

Professioneel

In de huidige huizenmarkt met veel aanbod is het belangrijk dat je woning er tussenuit springt. Bojana daarover: “Op woningsites als Funda valt het meteen op als iemand aandacht heeft besteed aan de styling en de foto’s. Nog beter is het om het professioneel aan te pakken. Dus die service bied ik ook. Het resultaat zie en merk je meteen.”


Passend pakket

Prijstechnisch is het volgens Bojana ook erg aantrekkelijk om een verkoopstylist in te schakelen: “Als je ziet dat sommige verkopers op een gegeven moment in prijs zakken met stappen van 5.000 tot 10.000 euro, dan is verkoopstyling in combinatie met fotografie veel goedkoper. Het stylen en fotograferen van de gehele woning kan al binnen één dag gerealiseerd worden.”

06-36223706 | info@verkoopstylingbybo.nl | www.verkoopstylingbybo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).