bruisende zaken

Ieder gezicht is uniek 
    en dat willen we graag zo houden!

Ieder gezicht is uniek 
 en dat willen we graag zo houden!

01-08-2019

Blijf jezelf. Er is maar één jij. 
Echt.

Robin is inmiddels 5 jaar actief als cosmetisch arts en opende in oktober 2018 haar eigen kliniek in Almere: “Hiervoor werkte ik in een andere kliniek waar ik heel erg veel geleerd heb, maar ik merkte op een gegeven moment dat het tijd werd om mijn vleugels uit te slaan. Ik zie om mij heen steeds meer klinieken waarbij de commercie voorrang krijgt. Zo zit ik niet in elkaar. Ik houd van eerlijk en voer alleen behandelingen uit als ze echt nodig zijn en bij iemand passen. Daarnaast vind ik kwaliteit erg belangrijk en werk ik alleen met de allerbeste A-merken.”

Eerlijk advies

Bij ‘Echt.’ richt Robin zich op een brede doelgroep: “Er komen hier veel vrouwen maar zeker ook mannen van tussen de 25 en 65 jaar met een heel diverse achtergrond. Iedereen is hier welkom. Ik merk dat ze waarderen dat ik altijd eerlijk ben, dat ik geen hoofdprijzen reken maar wel met de beste producten werk en dat adviezen en behandelingen altijd op maat gemaakt worden. Als mensen een bepaalde behandeling niet nodig hebben, raad ik die ook gewoon af. Ieder gezicht is uniek en dat willen we graag zo houden.”

Eigenaresse Robin Vossen van cosmetische kliniek Echt. vindt het belangrijk dat mensen blijven zoals ze zijn, ook na een cosmetische behandeling met Botox of fillers. “We zorgen ervoor dat mensen eruitzien zoals ze zich voelen. Lijntjes en rimpels maken je uniek, maar ze mogen soms best wat zachter. Zo maken we je op een natuurlijke manier mooier. Daarom heet onze kliniek ook ‘Echt.’ ”

Boelijn 224 Almere
 06-15673812 
schoonheid@echt.nuwww.echt.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).