bruisende zaken

Leer elke sudoku oplossen!

Leer elke sudoku oplossen!

01-09-2019

De sudoku... vrijwel iedereen zal er weleens een hebben opgelost of een poging gedaan hebben tot. Heb je daar echter wat moeite mee of zou je je sudokukwaliteiten willen verbeteren, dan is het boek ‘Los elke sudoku op’ zeker een aanrader.

Weet jij de oplossing al? Of kun je wat hulp gebruiken?

Kennis delen
“Als wiskundige probeer je altijd te ontdekken hoe dingen werken”, vertelt Wil. Toen hij in 2004 geïnteresseerd raakte in het oplossen van sudoku’s, was dat dan ook precies wat hij deed. “Ik heb er zoveel opgelost dat ik inmiddels door heb hoe sudoku’s werken. Kennis die ik graag wil delen.”

Het werkt echt
Vandaar dat hij enkele jaren geleden dit boek schreef dat zelfs al in meerdere talen is vertaald. “Als je dit boek stap voor stap doorloopt, leer je steeds moeilijkere sudoku’s oplossen. Er zijn heel wat sudoku-leerboeken op de markt, maar van de meeste leer je vrij weinig. Van mijn boek word je daarentegen echt steeds beter, mede door de vele kennis die ik heb vergaard, maar ook doordat deze kennis op zeer heldere wijze gedeeld wordt in het boek.”

Boek: Los elke sudoku op | Auteur: Wil Schilders | www.loselkesudokuop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).