column

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

01-09-2019

In 2007 ben ik mijn salon begonnen aan de Eenlandsweg 17 in Halsteren en in oktober bestaat de salon 12,5 jaar.

15% korting op een behandeling Bij kuur van 3 behandelingen 20% korting

Dat is reden voor een feestje lijkt mij. Daarom krijgt het hele najaar een feestelijk tintje met verschillende mooie acties en kortingen op speciale behandelingen en producten en is er voor elke klant een goodiebag.

Natuurlijk gaan we in oktober echt knallen, maar ook in de maand september is er al een mooie aanbieding voor u: Dermapeel Pro treatment.

Dit is een 5 fasen peeling die zorgt voor huidverbetering bij: onzuiverheden (pigment)vlekjes of een doffe vale teint littekens rimpels en lijntjes Uw huid zal zachter aanvoelen, fijne lijntjes en oneffenheden zullen vervagen en mocht uw huid aangedaan zijn door de zon, ook dan zal deze behandeling een weldaad zijn voor uw huid.

Mocht u hierover meer informatie willen of wilt u graag een afspraak maken, dan kunt u mij bellen: 06-53593380 Groetjes Anna-Marie

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).