bruisende zaken

Gemaakt en ver maakt

Gemaakt en ver maakt

01-09-2019

Voor haar klanten iets moois en unieks maken, dat is voor Mary Willigers van De Herstelknoop telkens weer een uitdaging. “Ik maak en vermaak kleding aan de hand van de wensen van de klant.”

Het adres voor al uw herstelwerkzaamheden, handgemaakte kleding, bruidsmode, communiekleding en het aankleden van wiegjes Met unieke haal- en brengservice

Breed vak Een passie die Mary inmiddels alweer acht jaar haar beroep mag noemen. “Mijn vak is heel breed; de ene dag vervang ik bijvoorbeeld een rits of knoop, terwijl ik de andere dag kleding inneem en weer een andere keer een wiegje bekleed of een outfit op maat maak. Dit laatste op basis van bestaande patronen die ik aanpas aan de wensen van de klant. Ook die afwisseling maakt voor mij het werk zo leuk en zorgt ervoor dat ik het nog altijd met heel veel passie doe.” Service Uniek aan De Herstelknoop is dat Mary altijd naar haar klanten toe gaat. “Ik heb een atelier aan huis waar ik het maak- en vermaakwerk doe. Maar voor het contact met mijn klanten spreek ik altijd bij de mensen thuis af. In hun eigen omgeving voelen zij zich immers vaak het prettigst wat de samenwerking alleen maar bevordert. Hier breng ik overigens geen extra kosten voor in rekening. Het is gewoon een extra service van De Herstelknoop!”

Mary Willigers 06-34339984 deherstelknoop@kpnmail.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).