bruisende zaken

Diepe ontspanning  en een goede gezon dheid

Diepe ontspanning en een goede gezon dheid

01-09-2019

In haar praktijk LunaNova combineert Joyce Puts massages met kruidengeneeskunde. Je kunt er terecht voor een heerlijk ontspannende massage, maar ook voor hulp bij diverse klachten. Met kruidengeneeskunde kunnen immers talloze verschillende klachten worden verholpen of verzacht. Elke eerste sessie begint met een goed gesprek onder het genot van een kop kruidenthee. Vervolgens wordt de massage precies op jouw wensen afgestemd.

“Na een massage verlaten mensen als herboren weer de praktijk”

Verschillende massages

Je kunt bij LunaNova terecht voor diverse massages. Bijvoorbeeld een klassieke ontspanningsmassage of een heerlijke hotstonemassage. Bijvoorbeeld voor een wellness freestyle massage. Hierbij wordt er gekeken naar jouw wensen en eventuele klachten op dat moment en worden de massage en technieken hierop aangepast.

Lomi Lomi massage

Uniek bij LunaNova zijn de Lomi Lomi massages. Dit is een authentieke Hawaiiaanse massage waarbij voornamelijk de onderarmen worden gebruikt om het hele lichaam te masseren. Tijdens deze massage wordt de kracht van de Hawaiiaanse traditie doorgegeven. Blokkades worden opgeheven waardoor de energiestroom zich herstelt. Ook kun je bij LunaNova terecht voor helende massages waarbij emotionele blokkades worden opgeheven en je zowel fysiek als mentaal helemaal tot rust komt.

Zelfgemaakte oliën

Joyce maakt de oliën die ze gebruikt tijdens de massage zelf. De geuren en ingrediënten worden gebaseerd op jouw voorkeuren. Deze aromatherapie zorgt ervoor dat je nóg beter kunt genieten en ontspannen tijdens de massage. Naast deze oliën, maakt Joyce ook zelf thee en wierook. Deze zijn te koop bij KWEEK concept store.

Heb jij een druk leven en wil je graag volledig ontspannen? Even een momentje voor jezelf beleven en helemaal tot rust komen? Maak dan eens een afspraak bij LunaNova!

LunaNova Eigenaresse: Joyce Puts Kastanjelaan 87, Bergen op Zoom 06 22940604 info@lunanovamassage.nl www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).