bruisende zaken

Bruiloft zonder stress?

Bruiloft zonder stress?

01-09-2019

Je hebt er altijd al van gedroomd hoe jouw mooiste dag eruit zal zien, met jou als stralende bruid in het middelpunt. Nu zijn de voorbereidingen begonnen en voel je de zenuwen opkomen.

Wellicht slaap je hierdoor slechter en denk je de hele dag erover na. Je hebt de juiste jurk, maar weet niet welke haarstijl daarbij past. Je weet niet of jouw haar wel geschikt is voor het bruidskapsel dat je wilt. Je weet niet hoe je al die verschillende stylisten voor je haar en make-up moet gaan indelen. Moet de styliste aan huis komen of zou je toch naar de salon moeten gaan? En je moet heel vroeg klaar zijn, zou dat wel kunnen en ga je dat dan wel allemaal redden?

Zorgen wegnemen

Hoe fijn is het dan niet dat ik voor jou die zorgen kan wegnemen? Je hoeft je niet druk te maken of jouw haar de hele dag wel in model blijft zitten en je voor jouw gevoel niet te veel make-up op hebt. Dat jij 's morgens heerlijk op jouw locatie kan blijven en niet bang hoef te zijn dat je het qua tijd niet gaat redden. Dat je nog tijd genoeg hebt om jouw jurk aan te trekken en om wat te te eten en drinken. De hele dag heb jij het gevoel dat je jezelf blijft. Ik zorg ervoor dat jij in alle rust jouw dag kan starten met jou als stralende bruid in het middelpunt.

Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken. Ik kom op jouw trouwdag op de gewenste locatie, het gewenste tijdstip en je hebt de mogelijkheid om ’s avonds op de feestlocatie een touch-up te verzorgen. Het mooie is dat je maar één styliste nodig hebt! Dat alles geeft heel veel rust.

Als jij denkt dat ik de geschikte bruidsstyliste voor je ben en jou als mooiste bruid mag verzorgen, neem dan contact met me op.

Wat ik voor jou kan betekenen Tijdens een proefsessie ga ik met jou jouw ideeën bespreken en je voorzien van een eerlijk advies. Ik neem volledig de tijd die je verdient. Ik beheers verschillende make-up en hairstylings technieken. Van bohemian, Hollywood en klassiek tot romantisch en elegant. Door middel van tijdelijke clip-in hairextensions kan ik voor extra haarlengte zorgen. Deze zijn van 100% menselijk haar, zodat deze kunnen worden gestyled in iedere gewenste look. Je huurt de extensions voor één dag en stuurt deze daarna retour. De stevigheid en dikte kan gecreëerd worden door middel van verschillende stylingstechnieken en stylingsproducten, zoals opvulstukken en volumepoeders. Ik kan jouw bruidskapsel en make-up verzorgen. Verzorgde handen inclusief mooie nagels met gellac, gelnagels en eventueel met verlenging van naturel nagels, French manicure of met subtiele glitter. Behandeling van de huid, inclusief wenkbrauwen epileren. Zelfs voor jouw gasten kan ik het haar en de make-up verzorgen.

Molenwieken 2a, Halsteren 06 11 30 91 93 www.salondeengel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Optimale huidverzorging
Optimale huidverzorging
Bergen op Zoom Bruist


Omgaan met  rouw en verlies
Omgaan met rouw en verlies
Bergen op Zoom Bruist

 Het lint
Het lint
Bergen op Zoom BruistOptimale huidverzorging
Optimale huidverzorging
Bergen op Zoom Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Bergen op Zoom Bruist
Afvallen zonder lijnen?
Afvallen zonder lijnen?
Bergen op Zoom Bruist

Optimale huidverzorging
Optimale huidverzorging
Bergen op Zoom Bruist

Omgaan met  rouw en verlies
Omgaan met rouw en verlies
Bergen op Zoom Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Bergen op Zoom Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).