column

Dermatografie permanente make-up

Dermatografie permanente make-up

01-09-2019

Heeft u nog vragen? Wees welkom bij PMU Bergitha de allround permanente make-up praktijk.

Ook de reconstructie van wenkbrauwen na chemotherapie en de reconstructie van een tepelhof na een borstreconstructie. Het doel van een dermatografiebehandeling is het camoufleren met pigmenten en het zo dicht mogelijk bij de eigen huidskleur brengen.

De behandeling

Dermatografiebehandelingen worden meestal in meerdere behandelingen uitgevoerd met een rusttijd van zes tot acht weken. Door de pigmentatie in meerdere keren aan te brengen kan een optimale kleur verkregen worden en wordt de huid zo min mogelijk beschadigd.

Na de behandeling

Na de behandeling moet de pigmentatie zeven dagen droog worden gehouden. U mag in deze dagen niet douchen, zwemmen of naar de sauna gaan. Hoe droger de huid, hoe sneller deze kan genezen. De dermatografiebehandelingen kunnen een mooi resultaat geven bij Alopecia. Steeds meer dames hebben last van kale plekjes of haargrenzen in hun haren. Met deze techniek krijgt u een vol ogende bos haar, die nooit zal uitlopen.

Mannen met alopecia kunnen ook terecht voor een natuurlijk ogende wenkbrauw. Vitiligo op handen is mooi te camoufleren naar uw oorspronkelijke huidskleur. Dermatografiebehandelingen zijn de kers op de taart in onze praktijk.

Cosmetische Permanente Make-Up is een unieke manier om altijd te kunnen stralen. Het aanbrengen van permanente make-up is geen kunstje, het is een vak dat vraagt om expertise. Voor dit bijzondere vak heb ik een allround opleiding gevolgd aan de beste PMU Academie van Nederland bij Irma Hulscher in Almere.

Grondmolen 11, Halsteren 06  10781735 Info@pmubergitha.nl www.permanentemakeupbergitha.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).