column

Hypnose.  Je hebt er al van gehoord,              maar wat is het nu juist?

Hypnose. Je hebt er al van gehoord, maar wat is het nu juist?

01-09-2019

Hypnose heeft een therapeutische werking. Het is een krachtige en veilige techniek waarbij oude gewoonten en patronen gewijzigd worden in je onderbewustzijn, zodat je zonder enige moeite je doel kan bereiken.

Wist je dat... hypnose reeds gebruikt werd in de 18e eeuw door de Oostenrijkse arts Franz Anton Mesmer?

Verschillende klachten kunnen door hypnose verholpen worden, onder andere: Stoppen met roken Angsten en fobieën Stress en burn-out gerelateerde klachten Slaapproblemen Loslaten Verslavingen Prikkelbare darmsyndroom

Yeliz is verpleegkundige van opleiding en heeft verschillende cliënten van hun problemen afgelopen. Er heerst een huiselijke sfeer waarin oprecht geluisterd wordt. Het beroepsgeheim wordt steeds gerespecteerd.

Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND een adviesgesprek aan!

Hypnostudio Biezendreef 8 | Putte NL: 0630137627 | BE: 0472887199 www.hypnostudio.nl | info@hypnostudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).