bruisende zaken

Weer tevreden    met je gewicht

Weer tevreden met je gewicht

01-10-2019

Al een tijdje was Elma van Hoof niet helemaal tevreden over zichzelf. Ze vond zichzelf te zwaar en was ongelukkig als ze in de spiegel keek. Tevergeefs probeerde ze meerdere diëten. Niets hielp om de kilo’s kwijt te raken. Tot haar zoon op een dag heel enthousiast thuiskwam van de Active Lifestyle Club.

Effectief afvallen? Plan een gratis fitcheck!

Elma besloot een keer mee te gaan en dat pakte goed uit. Ze raakte maar liefst zeventien kilo kwijt en voelde zich bovenal een stuk fitter. Hier was ze zo enthousiast over, dat ze besloot om ook anderen te gaan helpen gezond en effectief af te vallen. Ze volgde een opleiding en begon als coach. Dit was het begin van Elma Lifestyle Coaching.

Gezond en blijvend afvallen

Met een-op-eencoaching helpt Elma je om jouw gewichtsdoelen te behalen. Op basis van jouw huidige gewicht, vetpercentage en doelen berekent ze hoeveel calorieën je per dag zou moeten eten. Op basis hiervan stelt zij vervolgens een voedingsschema op maat samen. Per dag eet je drie gezonde maaltijden en drie gezonde tussendoortjes. Hierdoor is je lichaam constant in verbranding en eet je per maaltijd minder. Een coachingstraject duurt negentig dagen. Tijdens dit traject word je bewuster over jouw voeding en leefstijl en leer je hoe je blijvende veranderingen kunt maken.

Multitalent met mensen

Coaching bij Elma is veel meer dan alleen effectief afvallen. Elma bouwt snel een band met mensen op en zorgt voor een gezellige sfeer. Dit maakt het leuk om elke week langs te komen voor de wekelijkse coachingsessie. Het mooiste aan haar werk als coach, vindt Elma dat ze andere mensen kan helpen om gezonder en fitter te worden. Dit geeft ontzettend veel voldoening en energie.

Kom langs voor een gratis fitcheck

Elk coachingstraject begint vrijblijvend met een gratis intake en fitcheck. Dit geeft inzicht in je huidige leefstijl en gezondheid. Het doel is vervolgens om dit meer in balans te brengen. Zo raak je niet alleen de gewenste kilo’s kwijt, maar voel je je van binnen ook een stuk gezonder. Daarbij richt Elma zich ook op werknemers van bedrijven met een fitprogramma op maat. Maak een afspraak voor een gratis fitcheck door te bellen naar 06-10325019 of mailen naar elma.van.hoof@elisc.nl.

“Mensen zijn na een traject vaak veel fitter, energieker en gelukkiger. Dat geeft ook mij een heel goed gevoel.”

Boerenverdriet 10, Bergen op Zoom 06-10325019 | elma.van.hoof@elisc.nl www.elisc.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).