bruisende zaken

Rotsvast bestaat 30 jaar!

Rotsvast bestaat 30 jaar!

01-10-2019

De naam Rotsvast staat voor Rotterdams Vastgoed en is met een knipoog naar de Dikke van Dale bedacht. Wat dertig jaar geleden begon met een adres om kamers te verhuren, bleek – dankzij koerswijziging en regionale vertegenwoordiging – een ware groeidiamant.

Van verhuur naar aankoopbegeleiding en beheer

Dertig jaar ondernemerschap en nog ‘staan als een huis’ in de vastgoedbranche is bepaald geen sinecure. Rotsvast heeft zich in de afgelopen jaren beslist voor uitdagingen gesteld gezien in een beweeglijke en veranderende economie.

‘Onze coöperatie, compact en overzichtelijk’

De vastgoedmarkt is echt van kleur verschoten. “Vier jaar geleden hadden we een enorm aanbod woningen voor verhuur op onze website staan en was het een dagtaak om huurders binnen te halen. Tegenwoordig is juist het toevoegen van nieuw aanbod de grootste uitdaging geworden. Het aanbod verhuurt snel, is heel beperkt en de vraag is enorm”, aldus Douwe Weerstra, bestuursvoorzitter van Rotsvast.

Hij vervolgt: “Zowel woningzoekers als woningaanbieders weten de weg naar ons goed te vinden; onze naams-bekendheid is debet aan een sterk groeiende beheerportefeuille. Daarnaast voorzien we van harte in advies en aankoopbegeleiding van vastgoed, om de beste reden die er is… we kennen de regio op ons duimpje. De mix van scherpe beheertarieven, goede, accurate communicatiekanalen en publiciteit daar waar het nodig is, maakt ons tot een aantrekkelijke speler in deze branche.”

Beheer en aankoopbegeleiding

Wie denkt dat ‘beheer’ een containerbegrip is voor alleen het voeren van de administratie van investeerders, komt bedrogen uit. Rotsvast verhuurt woningen en biedt de eigenaar ervan een zorgenvrij pakket diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig binnenkomen van de huurpenningen, het schoon-houden van centrale ruimtes, liftonderhoud, een verbouwing of het faciliteren van klein onderhoud.

De eigenaar betaalt daar een percentage van de huur voor. En op het moment dat de huurder eruit gaat, zoekt Rotsvast weer een nieuwe huurder. Dit geldt bij klanten met één woonruimte voor verhuur, maar ook voor partijen met meerdere woonruimtes, tot aan complexen met meer dan honderd woningen.

‘Beheer, meer dan een containerbegrip’

Rotsvast Breda Academiesingel 40, Breda 076-5220565 | breda@rotsvast.nl Rotsvast Bergen op Zoom Blokstallen 2b, Bergen op Zoom | 0164-745003 | bergenopzoom@rotsvast.nl Rotsvast Middelburg Londense kaai 45, Middelburg | 0118-611412 | middelburg@rotsvast.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).