column

Het leven opnieuw richting geven

Het leven opnieuw richting geven

01-10-2019

Krijg je te maken met kanker, dan is dit zeer ingrijpend. Zowel voor de zieke als de naaste omgeving. Er volgt een intensieve tijd, waarin overleven centraal staat. Gelukkig is de laatste jaren de zorg rondom kanker verbeterd, waardoor kanker veelal kan worden overwonnen en eventuele nazorg kan starten.

Maar van overleven terug naar leven is nog niet zo eenvoudig, want als ongemakken ten gevolge van of angst voor de ziekte niet meer verdwijnen, heeft dit serieus invloed op je welbevinden.

Vermoeidheid, onzekerheid over de toekomst, verdriet, boosheid, veranderingen in de relatie, verlies van sociale contacten en/of werk, verlies van zelfbeeld en zingeving, nacontroles. Veelal pijnlijke, verdrietige en angstige situaties die veel stress veroorzaken.

Het is dan fijn als er iemand is die luistert naar je verhaal, die samen met jou ontdekt waar het probleem of de pijn zit en met je meedenkt hoe het leven weer in te richten om meer welzijn te bereiken.

Addy Verhagen Antens van praktijk AdAnte4U schenkt deze persoonlijke aandacht en biedt psychosociale ziektebegeleiding. Addy is keurmerkhouder Coach bij Kanker en lid van CoachConnectBijKanker (www.coachconnectbijkanker.nl).

“Vermindering van stressklachten ten gevolge van kanker is niet het enige waarbij je een beroep kunt doen op mij als counselor”, vertelt Addy. In haar praktijk helpt ze onder andere ook mensen die belast zijn met chronische ziektes, een mantelzorgtaak en/of moeten dealen met rouw en verlies.

De persoon achter AdAnte4U, Counseling en Coaching ben ik, Addy Verhagen Antens. Als registertherapeut bied ik professionele, laagdrempelige zorg. Verwijzing is niet nodig, start behandeling kan veelal binnen een week, vergoeding vanuit de aanvullende zorg is mogelijk en geen aanspraak op het jaarlijkse eigen risico.

Counseling en Coaching Tuindersdreef 4, Bergen op Zoom Tel . 06-44898144 www.adante4u.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).