bruisende zaken

Hoera! Kapsalon Haren Majesteit één jaar open!

Hoera! Kapsalon Haren Majesteit één jaar open!

01-11-2019

Precies een jaar geleden besloot het gezellige kappersduo Sylvia en Melanie een eigen kapsalon te openen in Residentie Meilust in Bergen op Zoom. “Het motto van tijd is geld, dat geldt hier niet!”.

Openingsuren Dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur Woensdag en zaterdag van 9.00 uur tot 12.30 uur (Zondag en maandag gesloten)

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het kappersvak wisten de dames al snel welke richting ze op wilden. “Het moet leuk en aantrekkelijk zijn voor de mensen om naar een kapper te gaan. Bovendien nemen we echt de tijd voor onze klanten”, vertelt eigenaresse Sylvia. Van routinewerk is zeker geen sprake. De dames plannen voor iedere klant ruimschoots de tijd in. “We vinden het leuk om een goed gesprek te voeren en doen ons werk met heel veel plezier”, vertelt eigenaresse Melanie.

Wat de kapsalon Haren Majesteit vooral zo bijzonder maakt is informele en huiselijke sfeer. “Dat de klanten zich op hun gemak voelen is heel belangrijk en echt kenmerkend voor ons. Ook krijgen we veel complimenten over onze kapsalon, de goede bereikbaarheid en gratis parkeermogelijkheden. En als mensen ons eenmaal gevonden hebben, blijven ze iedere zes weken terugkomen”, zegt Sylvia. “Een ander groot pluspunt is dat we onder de gemiddelde kappersprijs zitten. Zo blijft het voor iedereen betaalbaar”, voegt Melanie toe.

Tips voor de feestdagen

“Dit najaar zien we veel krullen, ultrakorte kapsels en natuurlijk warme kleuren zoals rood, koper, bruin en oranje. De mensen willen er netjes bij zitten met de feestdagen, dus onze vaste klanten boeken hun afspraken gewoon door. Wij raden altijd aan om tijdig een afspraak te maken, vooral in de aanloop naar kerst”, vertelt Melanie.

Bij Kapsalon Haren Majesteit is iedereen welkom. Mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden, mensen uit de buurt én bewoners van de Meilust. Of je nu voor een knipbeurt, een watergolf of voor highlights komt! Iedere klant wordt met dezelfde zorg en persoonlijke aandacht behandeld.

Kapsalon Haren Majesteit is gevestigd aan de achterzijde van Residentie Meilust aan de Bloemendaal 61.

Bij Kapsalon Haren Majesteit is iedereen welkom.

Kapsalon Haren Majesteit Bloemendaal 61 Bergen op Zoom | 0164 271855 www.kapsalonharenmajesteit.nl kapsalon-Haren-Majesteit

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).