column

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

01-11-2019

Het is feest bij schoonheidssalon Damibelle. 20 oktober was het twaalf en een half jaar geleden dat ik de deur van mijn salon heb geopend.

De feestelijkheden zullen de hele maand november en december te beleven zijn in de salon. Er zijn hele mooie acties, aangepast aan ieders huidtype en wens, maar ook zeker aan het stukje persoonlijke aandacht is gedacht. Zo is er een cadeau bij elke behandeling en mag iedere klant een surprise enveloppe trekken.

Wanneer u voor het eerst een afspraak maakt in deze maanden, krijgt u na de behandeling een mooie goodiebag mee naar huis en 10 procent korting op één van de premium behandelingen.

Kom gezellig dit feestje met mij meevieren en ik voorzie u van een passend huidadvies en een heerlijke behandeling.

Wilt u een afspraak maken of wilt u een klantenblad ontvangen met daarop alle feestelijke acties? Mail mij, stuur een appje of bel!

Groetjes Anna-Marie

Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380 | damibelle@ziggo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante