column

Jij gaat trouwen!  Moet je nu ineens lang haar?

Jij gaat trouwen! Moet je nu ineens lang haar?

01-11-2019

Vaak wordt gedacht dat je pas echt een bruid bent als je je haar laat groeien. Maar misschien heb je slechts een paar maanden de tijd voor het jouw trouwdag is. Mijn advies?

Blijf jezelf!

Als je je haar nooit lang hebt, doe het dan nu ook niet. Je bent zoals jouw vrienden en familieleden je kennen. Niet anders.

Want stel dat je het laat groeien. De hele periode voor je bruiloft baal je van je haar. Op je trouwdag heb je je kapsel opgestoken of los. De volgende dag staat je afspraak bij de kapper om het kort te knippen.

Je kan prachtige accessoires en sieraden toevoegen om jou als bruid extra te laten stralen. Dat is niet afhankelijk van een bruidskapsel met lang haar. Je kan op meerdere manieren het net specialer maken voor deze mooie dag .

Via www.salondeengel.nl kan je een gratis adviesgesprek aanvragen. Ik adviseer je graag over welke mogelijkheden voor jou geschikt zijn.

Mijn naam is Wendy Hagenaars, eigenaresse en oprichtster van Salon de Engel.

Hier kunt u onder andere terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, haarverzorging en nagelverzorging.

Molenwieken 2a, Halsteren 06 11 30 91 93 www.salondeengel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante