column

Wat is er mooier dan een Rituele Verbinding op een hele bijzondere plaats?

Wat is er mooier dan een Rituele Verbinding op een hele bijzondere plaats?

01-11-2019

Bel of mail Joocke Scholte, kies voor een Rituele Verbinding en geef een diepere betekenis aan je relatie!

Juli 2019 5.30 uur in de morgen.

Ik ben met mijn man in Glastonbury, Engeland.

Ik ga zo een Rituele Verbinding doen met een hele bijzondere vrouw en haar partner aan de voet van de Tor. Een ‘heilige’ plaats waar diverse rituelen worden uitgevoerd, maar ook muziek wordt gemaakt, denk bijvoorbeeld aan het wereldberoemde Glastonbury festival met beroemde bands uit de hele wereld. Het is al stralend weer, de klim is steil en nadat we een altaar hebben gecreëerd met voor hen belangrijke voorwerpen
- foto’s, briefjes, herinneringen
- gaan we beginnen, terwijl de zon boven de bomen klimt en het dal onder ons in een magisch licht zet. De nevelen (van Avalon) trekken op. Onder een esdoorn verbind ik twee mooie mensen met elkaar. Wat een energie... wat een liefde.

Wil jij ook zo’n mooie ceremonie? Neem dan contact met me op.

Voor jong geliefden, maar ook als jullie al 25 jaar zijn getrouwd en jullie geloften willen vernieuwen. Helemaal ‘in’ op dit moment! In twee voorgesprekken leg ik uit wat de ceremonie inhoudt en bespreken we wat jullie wensen zijn. Kijk maar eens op mijn website www.joocke-scholte.nl

Joocke Scholte bruist van enthousiasme als ze over haar mooie bedrijf Rituele Verbindingen praat. Niet zo verwonderlijk, want wat is er nou mooier dan een ceremonie waarbij twee mensen hun relatie bezegelen en volmondig ja tegen elkaar zeggen?

Fianestraat 19, Bergen op Zoom 06 - 400 90 316 info@joocke-scholte.nl www.joocke-scholte.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante