bruisende zaken

Elke werkplek verdient gezonde aandacht

Elke werkplek verdient gezonde aandacht

01-12-2019

Niet iedereen is zichzelf ervan bewust dat zittend werk klachten met zich mee kan brengen. Daarom is het verstandig om eens goed naar je werkomgeving te kijken. Bij voorkeur door een werkplek specialist die weet wat de gezondheidsrisico’s zijn en een onderbouwde oplossing heeft. Helmy van Gezondzittendwerken.nl is zo’n specialist en helpt je graag verder.

“Een klacht begint als gefluister, maar eindigt als geschreeuw”

Expertise

Met een medisch therapeutische achtergrond als logopedist/stemtherapeut heeft Helmy veel ervaring met het ontstaan en behandelen van fysieke klachten. Er ontstaan bijvoorbeeld vaak stemproblemen op een werkplek. Voor Helmy was dit reden genoeg om hier eens dieper in te duiken. Na het afronden van diverse opleidingen, jarenlange ervaring in de kantoorinrichtingsbranche en haar werkzaamheden als logopedist, heeft ze nu genoeg kennis in huis om jou te helpen.

Gezond en veilig aan het werk, ook thuis

Helmy kijkt naar alle aspecten die van invloed zijn op een gezonde en veilige werkplek, conform de aangepaste Arbowet, voor jou en jouw werknemers. Maar dit geldt natuurlijk ook voor de zzp'er en de thuiswerkplek. Denk aan een werkplekscan, werkplektraining of werkplekoptimalisatie en het juiste gebruik van meubilair en accessoires. De aanschaf van de bureaustoel en het zit-sta-meubel is maatwerk. Helmy is dealer van meerdere hoogwaardige fabrikanten. Het is haar doel om elke werknemer vitaal te houden en met plezier te laten werken. Uiteindelijk zijn medewerkers het meest kostbare kapitaal van een onderneming.

Prettig en deskundig advies

De klachten die kunnen ontstaan wegen niet op tegen de kosten bij Gezondzittendwerken.nl. Laat je daarom zo snel mogelijk adviseren door Helmy! In een wereld waarin men steeds meer op kantoor werkt, is Gezondzittendwerken.nl nog nooit zo belangrijk geweest als nu!

Breng jouw werkplek naar een hoog vitaal niveau!

Ondernemer: Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13 Bergen op Zoom 06-10202148 | info@gezondzittendwerken.nl | gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys