bruisende zaken

Voor elk budget

Voor elk budget

01-12-2019

Mano: “Hoe meer merken je als winkel aanbiedt, hoe moeilijker het kiezen wordt voor de klanten. Ik werk daarom per type vloer met maar drie kwaliteitsmerken, dus negen in totaal. De merken vullen elkaar prima aan. Dit maakt de keuze gemakkelijker en ik kan zo voor elk budget een prima vloer leveren. Alle vloeren staan in de showroom netjes in rekken met prijsindicaties.”

Traprenovaties

Mano: “We kunnen ook een trap aanpakken. Dat is echt een vak apart, want je werkt niet alleen in de lengte en breedte, maar ook in de hoogte. Daarnaast heb je te maken met allemaal hoeken. Ik geef bij een traprenovatie altijd vooraf al aan wat deze ongeveer moet gaan kosten voordat ik met de kleurstalen op locatie kom om de trap in te meten. Deze metingen bepalen uiteindelijk de exacte prijs.”

Ruimere openingstijden

Mano: “Omdat het steeds drukker wordt in de winkel, werkt mijn vrouw nu ook mee in de zaak. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het samen met de klant uitkiezen van een mooie vloer of trap. Doordat mijn vrouw nu meehelpt, heb ik meer mogelijkheden om op locatie (onder)vloeren te inspecteren en in te meten. De showroom is nu ook vaker open, namelijk op dinsdag, donderdag, vrijdag (inclusief de koopavond) en zaterdag. Op maandag en woensdag kunnen geïnteresseerden op afspraak op hun gemak rondkijken in de showroom.” (afspraak via mano@mvvm.nu)

Sinds 1 november 2018 is Mano Demmers de trotse eigenaar van een schitterende showroom in 't Vierkantje te Bergen op Zoom. In een schitterend, ruim 700 jaar oud pand worden fantastisch mooie vloeren getoond. Mooie Vloeren Van Mano is voor Bergen op Zoom en omgeving onder andere exclusief dealer van de schitterende houten vloeren van Origineel Chapel Parket Daarnaast staan er sterke merken als het Amerikaanse COREtec met zijn pvc-vloeren en de Duitse laminaatfabrikant Meister toont zijn speciaal op de Nederlandse markt afgestemde collectie laminaatvloeren. Ook voor traprenovatie en schaderapportage bent u bij Mooie Vloeren van Mano aan het juiste adres.

“Op maandag en woensdag kunnen geïnteresseerden op afspraak op hun gemak rondkijken in de showroom”

Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom 0164 785 440 mano@mvvm.nu mooievloerenvanmano.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).