column

Stralen tijdens de feestdagen!

Stralen tijdens de feestdagen!

01-12-2019

We zijn aangekomen bij de laatste weken van het jaar!

Schoonheidssalon Damibelle bestaat inmiddels 12,5 jaar en daarom kunt u tijdens deze weken nog steeds genieten van alle mooie jubileumacties. Zo krijgt u bij alle speciaal behandelingen een mooi cadeau mee naar huis, er is een tombola en nog veel meer.

U kunt natuurlijk altijd het blad met daarop de jubileumacties zelf thuis ontvangen. Wanneer u mij een berichtje stuurt of mailt, stuur ik het naar u toe.

Zorg ervoor dat u straalt tijdens de feestdagen. Dat is voor iedereen mogelijk, bijvoorbeeld door een heerlijke winterbehandeling te ondergaan in de salon. Deze behandeling maakt de huid glad, zacht en egaal en zorgt voor een jeugdige uitstraling. Ook kunnen we uw make-up een feestelijk tintje geven met mooie producten, ook hierbij voorzie ik u graag van advies.

Er zijn voor de behandelingen nog een paar plekjes beschikbaar in de decembermaand, dus wanneer u interesse heeft, laat het zo snel mogelijk weten.

Ik wens u stralende feestdagen en een schitterend 2020! Groetjes Anna-Marie

Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380 | damibelle@ziggo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante