column

Wil je ook een gezonde leefstijl in het nieuwe jaar?

Wil je ook een gezonde leefstijl in het nieuwe jaar?

01-12-2019

2020 staat voor de deur en iedereen maakt goede voornemens voor het nieuwe jaar. Eén daarvan is afvallen!

Bel nu voor een GRATIS intakegesprek! 06-24718103

Met afvallen met Slimdiet zeg jij ja tegen onze methode waarbij jij gaat werken aan een nieuwe, gezonde leefstijl. Naar een figuur waar jij je prettig bij voelt. De Slimdiet methode kent geen fratsen, is lekker to the point en zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij Slimdiet kun je oneindig afwisselen en kiezen uit 36 smaakvolle gerechten die rijk zijn aan eiwitten de belangrijkste bouwstenen voor je lichaam, waardoor je geen spiermassa verliest tijdens je afvaltraject. Op onze website vind je nog meer informatie over de Slimdiet methode, óók ervaringsverhalen.

Nieuwsgierig geworden naar deze afval methode?

Probeer dan het eendaags proefpakket voor € 9,99. Hierin zitten vier producten van Slimdiet: een heerlijke chocoladedrank, een toetje, een frisse smoothiedrank en een proteïnereep. Genoeg om te proeven of Slimdiet bij je in de smaak valt.

Is dit iets voor jou? Geef mij een belletje of Whatsappje, dan leg ik het proefpakket voor je klaar samen met een informatiepakket. Je mag natuurlijk ook direct een afspraak maken voor het intakegesprek, zodat je precies weet wat je mag verwachten tijdens het afvallen met Slimdiet.

Het Slimdiet concept werkt écht, ook als je niet mag of kan sporten... In principe kan iedereen afvallen met Slimdiet.

Mijn naam is Anrieta Luijks. Ik ben eigenaresse van Afslankpraktijk PerfectPower en ik ben tevens SLIMdiet coach. Ik begeleid het afslanktraject en ondersteun dames en heren naar een gezondere levensstijl.

PerfectPower | Bruinevisstraat 32, Bergen op Zoom | 06-24718103 | www.perfectpower.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante