column

De liefde...

De liefde...

01-02-2020

Mijn liefde. Voor de leukste en de mooiste man van de wereld. Onze liefde is uniek, maar dat geldt waarschijnlijk voor iedereen. We hebben elkaar ontmoet op een dansavond en het was liefde op het eerste gezicht. Ik wist niet dat dat werkelijk kon bestaan. Allebei al wat ouder, allebei een relatie achter de rug en bam... daar is hij dan...

Het voortraject was al bijzonder. Elk jaar in de laatste week van december reinig ik het hele huis. Letterlijk alle oude energie eruit, zodat het nieuwe mag binnenkomen. Ramen en deuren open, soppen wat ik kan soppen, kortom ook een letterlijke reiniging.

Twaalf jaar geleden was ik dat ook aan het doen, ik verschoonde mijn bed en dacht in mezelf: ik leg er een kussentje bij, er mag wel weer een leuke meneer in mijn leven komen. En liet het los... 5 januari kwam de man van mijn leven mijn leven binnengewandeld. Hoe bijzonder wil je het hebben? Op 9 september het jaar daarop hebben we onze eerste Rituele Verbinding samen gedaan en vanaf dat moment vieren we dat elk jaar. Afgelopen jaar voor de tiende keer bij een romantisch kasteel in Schotland.

Dat is het mooie ervan, elk jaar beloven we elkaar dat we weer met hart en ziel voor elkaar kiezen en zo onze liefde bezegelen. Wil jij dat ook? Neem dan contact met me op.

I.v.m. Valentijnsdag deze liefdesmaand februari 10% korting op een afspraak.

Fianestraat 19, Bergen op Zoom | 06 - 400 90 316 www.joocke-scholte.nl | info@joocke-scholte.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys