column

Optimale huidverzorging

Optimale huidverzorging

01-03-2020

Schoonheidssalon Damibelle: ooit klein begonnen in een garage, inmiddels uitgegroeid tot een prachtige salon gevestigd aan de Eenlandsweg 17 in Halsteren.

Anna-Marie van Elteren is de eigenaresse en al reeds 12,5 jaar staat zij klaar om haar cliënten te ontvangen en ervoor te zorgen dat iedereen met een goed gevoel de salon verlaat. Bij schoonheidssalon Damibelle staat de klant voorop en natuurlijk is het streven van elke behandeling de verbetering van de huid. Maar er is zeker ook tijd voor persoonlijke aandacht. De salon is drie jaar geleden volledig verbouwd en heeft een trendy metamorfose ondergaan.

Acht jaar geleden heeft Anna-Marie ervoor gekozen om te gaan werken met het merk Skeyndor waar ze tot op de dag van vandaag geen spijt van heeft. Op het gebied van de behandelingen heeft Skeyndor veel te bieden. U kunt terecht voor een basisbehandeling, maar ook voor een luxe wellness treatment.

Behalve voor schoonheidsbehandelingen kunt u ook terecht voor gelnagels, colourgel, hand- en nagelverzorging en cosmetische voetbehandelingen. Hiervoor is gekozen voor het luxe merk Alessandro.

De salon is overdag én op maandag- en donderdagavond geopend. Behandelingen gaan altijd volgens afspraak. U mag altijd bellen voor vrijblijvende informatie.

Groetjes Anna-Marie

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante