column

Wordt u gehoord? Tijd om op de resetknop te drukken

Wordt u gehoord? Tijd om op de resetknop te drukken

01-03-2020

Ken je dat gevoel, dat je ergens mee zit? Zo’n wringend gevoel van binnen, zonder dat je het echt kunt plaatsen? Vaak betekent dit dat je je niet gehoord voelt. Klinkt misschien niet zo erg, maar wist je dat dit je zelfs ziek kan maken als het blijft voortduren? Vervelend en bovendien onnodig. Lees in dit artikel hoe je dit voorkomt en er snel en grondig korte metten mee maakt. Jij bent de baas!

Dat knagend gevoel...

Een knagend gevoel na een gesprek of situatie dat iets je niet helemaal lekker zit. Iedereen kent het wel en het gebeurt nou eenmaal weleens. Je niet gehoord voelen kan er echter ook toe leiden dat die ene ‘onafgesloten’ gebeurtenis een eigen leven gaat leiden. Zich nestelt in je onderbewustzijn en gaat smeulen.

Vaak eerst onopgemerkt, dan door kleine dingetjes. Sneller geïrriteerd raken in bepaalde situaties of feller dan normaal (en redelijkheid) reageren. Erger nog, als het verder doorgroeit kan het zelfs resulteren in fysieke en/of depressieve klachten. En dat allemaal door iets dat je dwars zit en dat blijft smeulen.

Wat als je jezelf kon resetten?

Herken je dit en wil je er wat aan doen? Dat kan gelukkig en is eenvoudiger dan je denkt. Door middel van gerichte therapiesessies achterhalen we het pijnpunt, die ene gebeurtenis of periode waar het vandaan komt, en pakken we deze vervolgens aan, waarbij we als het ware je brein resetten. Hierdoor voelt het alsof je met een schone lei begint, zonder de hele reeks nare herinneringen. En dat merk je direct! Doordat je je blijer voelt, positiever en met meer energie. Dat wil jij ook toch?! Wil je meer weten over de aanpak of ben je benieuwd of het iets is voor jou of iemand in je naaste omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik kijk graag met je mee hoe jij je nóg beter kunt voelen.

Natuurgeneeskunde PLUS Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 info@natuurgeneeskundeplus.nl www.natuurgeneeskundeplus.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys