column

 Het lint

Het lint

01-04-2020

Het lint is, naast de tekst en de bezem, het belangrijkste onderdeel van de ceremonie. Dit beeldt namelijk de verbinding uit tussen de beide partners: verbonden maar niet gebonden.

Bel of mail Joocke Scholte, kies voor een Rituele Verbinding en geef een diepere betekenis aan je relatie!

Veel paren maken extra werk van het lint waar vaak verborgen symboliek in zit en dat maakt het extra bijzonder. Van een reepje trouw- of doopjurkstof tot gekregen linten van vrienden of familie met een speciale boodschap erop. Zo is elk lint uniek en wordt voor altijd bewaard...

Het lint wordt dus niet geknoopt, maar los om de handen van de partners gehangen. Tijdens het uitspreken van de tekst hangen zij zelf de uiteinden van het lint om de beurt los om hun beider polsen.

Vanaf dat moment zijn ze door deze handeling partners geworden. De bekrachtiging daarvan vindt later plaats door over de bezem te springen. Waar dat voor dient leg ik in een latere column uit.

Joocke Scholte bruist van enthousiasme als ze over haar mooie bedrijf Rituele Verbindingen praat. Niet zo verwonderlijk, want wat is er nou mooier dan een ceremonie waarbij twee mensen hun relatie bezegelen en volmondig ja tegen elkaar zeggen?

Fianestraat 19, Bergen op Zoom 06 - 400 90 316 info@joocke-scholte.nl www.joocke-scholte.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante