column

Omgaan met  rouw en verlies

Omgaan met rouw en verlies

01-04-2020

We komen in ons leven allemaal op het punt dat we te maken krijgen met verlies, groot of klein. Dit doet pijn en het verlies verandert de rouwende. Het wordt zoeken naar een nieuw evenwicht, dat van vóór het verliezen van de gezondheid, de baan, ouder, partner, vriend(in), kind, dromen voor de toekomst...

We dienen te roeien met de riemen die we hebben. Omgaan met verlies is dan ook voor iedereen verschillend. Het is niet voor te schrijven hoe je dit het beste kunt doen. Wel is het zo dat, als je te veel in je verdriet blijft hangen of juist te veel afleiding zoekt, je uit evenwicht (koers) raakt.

Is dit herkenbaar en kun je zelf niet meer je koers bepalen, dan kan het raadzaam zijn met iemand te praten en samen op zoek te gaan naar jouw manier om met het verlies om te gaan.

Addy Verhagen Antens van praktijk AdAnte4U biedt psychosociale hulp en begeleidt je naar het vinden van een nieuw evenwicht in je leven als je te dealen hebt met verlies.

“Rouw- en verliesbegeleiding is niet het enige waarbij je een beroep kunt doen op mij als counselor”, vertelt Addy. In haar praktijk helpt ze onder andere ook mensen die belast zijn met mantelzorg en/of geraakt zijn door kanker, een chronische ziekte, overbelasting of burn-out.

De persoon achter AdAnte4U, Counseling en Coaching ben ik, Addy Verhagen Antens. Als registertherapeut bied ik professionele, laagdrempelige zorg. Verwijzing is niet nodig, start behandeling kan veelal binnen een week, vergoeding vanuit de aanvullende zorg is mogelijk en geen aanspraak op het jaarlijkse eigen risico.

Counseling en Coaching Tuindersdreef 4, Bergen op Zoom Tel . 06-44898144 www.adante4u.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).