bruisende zaken

Een moment voor jezelf met de Puurr Hydra Treatment

Een moment voor jezelf met de Puurr Hydra Treatment

01-06-2020

Haar klanten laten genieten, dat is wat schoonheidsspecialiste Sandra Schillemans ontzettend belangrijk vindt. Vandaar dat zij in haar eigen schoonheidssalon, Sensa Bella, uitgebreid de tijd neemt voor iedereen die in haar behandelstoel plaatsneemt.

“Ervaar de rust en aandacht”

“Bij mij ben je zowel voor ontspannende als voor huidverbeterende behandelingen aan het juiste adres”, begint Sandra te vertellen. “Een combinatie van beide behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, maar net wat de klant wil. Hiervoor werk ik met de producten van Puurr en Decléor. Beide kwaliteitsmerken die echt mooie resultaten opleveren.”

Op afspraak

Sandra opende de deuren van haar salon in 2009; een keuze waar ze nog geen moment spijt van heeft gehad. “Ik vind het heerlijk om voor mensen te zorgen en ze even optimaal te laten genieten. Ik werk ook altijd alleen op afspraak zodat ik iedereen mijn volledige aandacht kan geven en uitgebreid de tijd kan nemen voor al mijn klanten.”

Behandelingen

Bij Sensa Bella Schoonheidssalon ben je niet alleen aan het juiste adres voor ontspannende en/of huidverbeterende gezichtsbehandelingen, je kunt hier ook terecht voor bindweefselmassage, minerale make-up, micro needling, peelings, kruidenstempelmassage en (bijna) mama-arrangementen. Ook duobehandelingen behoren tot de mogelijkheden en zowel mannen als vrouwen zijn meer dan welkom. “Als schoonheidsspecialiste blijf ik mij altijd ontwikkelen om mijn klanten die behandelingen te kunnen bieden waar behoefte aan is. Maar wat ik ook doe, rust, aandacht en kwaliteit staan bij mij altijd voorop.” Wellness staat bovenaan in een Puurr-behandeling. Uniek aan een Puurr-gezichts-behandeling is dat elke behandeling begint met ontspanning. Elk Puurr Zen Ritueel begint met een warme kruidenstempel schouder/nekmassage. Laat de spanning maar los en zennnn...

Hydra Treatment

Met warme kruidenstempels, gevuld met lijnzaad en lavendel, wordt het gezicht ontspannen gemasseerd. De kruidenstempels geven een sterk hydraterend masker af. Een unieke beleving... voor een zachte, frisse en gehydrateerde huid!

“Met veel plezier ontvang ik u, in alle rust en met persoonlijke aandacht, in mijn schoonheidssalon. In mijn salon werk ik met de huidverbeterende producten van Puurr en Decléor. Naast heerlijk ontspannende gezichtsbehandelingen voor hem en haar kunt u bij Sensa Bella ook terecht voor bindweefselmassage, minerale make-up en (bijna)mama-arrangementen. Ook duo-behandelingen zijn mogelijk.

Voel de ontspanning en ervaar de rust en aandacht, ruik de aroma’s van de etherische oliën en zie het resultaat van de huidverzorging afgestemd op uw wensen. Gun uzelf dat moment!” Sandra Schillemans

BEL VOOR EEN AFSPRAAK en ervaar het zelf!

Albert Cuijpstraat 46, Bergen op Zoom 06-57322272 www.sensabella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).