column

Een frisse start in het nieuwe normaal

Een frisse start in het nieuwe normaal

01-06-2020

Inmiddels ben ik alweer een paar weken aan het werk in de salon, natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM en het ANBOS protocol, best wel serieuze aanpassingen, maar alles om ervoor te zorgen dat mijn klanten en ikzelf een veilige behandeling kunnen ondergaan.

In de periode dat de salon gesloten was is er dus hard gewerkt om alles in orde te maken om weer fris van start te kunnen. Niet alleen door mij, maar ook door Marloes Meerman. Zij heeft gewerkt aan de nieuwe website voor de salon en vanaf half juni kunt u op www.schoonheidssalondamibelle.nl een kijkje nemen.

Gun uzelf een lekkere behandeling. Zeker nu! Uw huid heeft het nodig, denk bijvoorbeeld aan een Hyaluronic treatment, voor dat belangrijke vocht, of een Power C treatment, met antioxydanten die de huid laten stralen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website of met mij bellen.

In deze onwerkelijke anderhalvemetermaatschappij zal het voor velen erg prettig zijn om, ondanks de aanpassingen, toch weer even dat stukje persoonlijke aandacht te ervaren.

Heel erg graag tot ziens in de salon, Lieve groetjes Anna-Marie

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante