bruisende zaken

Van uw rug- of nekpijn afkomen?

Van uw rug- of nekpijn afkomen?

01-09-2020

Ongeveer twee miljoen mensen in Nederland hebben last van rug- en/of nekklachten. Een groot deel van deze groep zelfs met herhaling. Soms gaan de klachten vanzelf over en soms worden de klachten langdurig met de nodige beperkingen in het dagelijks functioneren of het niet meer kunnen werken.

“Wij bieden een totaal-aanpak”

Wat is Inspirante Wij zijn Inspirante, het gezonde alternatief en sinds kort gevestigd aan de Louis Porquinlaan te Bergen op Zoom, met een spreekuurlocatie in Hoogerheide. Een multidisciplinaire praktijk, bestaande uit fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, diëtiek, psychotherapie en medische fitness. Met een zekere trots kunnen wij u melden dat Inspirante als enige in de Zuidwesthoek met het David Spine Rug concept (DSC) werkt en per 1 november aanstaande ook met het speciale David Cervicaaltrainingsapparaat (interessant bij nekklachten, whiplash e.d.)

Wat biedt Inspirante t.a.v. rug- en nekklachten Een unieke en wetenschappelijk verantwoorde aanpak van een groot deel van de rug- en nekklachten. Het DSC en Cervicaal trainingsapparaat werkt op basis van Klinimetrie. Onze aanpak bestaat uit een uitvoerige nulmeting, waarbij de inhoud afhankelijk is van de door de cliënt en de verwijzer geschetste problematiek. Deze is al of niet multidisciplinair en wordt naast de therapie en training altijd opgevolgd met uitvoerige tussentijdse metingen en aan het eind van de therapie een 1 meting om zo evidenced based mogelijk te werken. De cliënt en de verwijzer worden uitvoerig geïnformeerd over de resultaten van deze metingen. In de metingen binnen het David Concept worden de resultaten van de training digitaal geregistreerd. Meetresultaten bestaan onder andere uit spierkracht, mobiliteit, pijnbeleving en dergelijke. Het trainingsprogramma wordt aan de hand hiervan telkens bijgesteld. Uitgangspunt van het David Concept is: creëer eerst een goed fundament onder andere qua spieren en spierkracht en ga vervolgens gecombineerd aan de slag met functionele training, bestaande uit coördinatie, stabiliteit en de ervaring/beleving van pijn en prikkels in de rug/nek/spieren en dergelijke. Daarnaast kunnen vanuit de multidisciplinaire aanpak ook nog andere metingen worden aangeboden, zoals copingstijlen, stresshantering, aanleren van gedrag- en belevingsvarianten en cognitieve capaciteiten

Geen wachtlijsten Bovendien hebben wij geen wachtlijsten, vandaag gebeld is direct geholpen. De kosten worden veelal vergoed (geheel of gedeeltelijk) door de ziektekostenverzekeraar. En mocht u zelf moeten betalen, dan zijn de kosten bijzonder schappelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Louis Porquinlaan 1, Bergen op Zoom 0164-620838 | info@inspirante.nl | www.inspirante.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).