column

Speciale aandacht voor de huid

Speciale aandacht voor de huid

01-09-2020

Wat hebben we een hete maar heerlijke zomer achter de rug, en misschien komt er nog wel een Indian Summer achteraan. Reden te meer om in de salon aan de slag te gaan met de Hyaluron-behandeling, deze heeft speciale aandacht voor het zo belangrijke vocht in de huid.

Deze speciale After Summer Treatment bevat niet alleen de Hyaluron-behandeling, maar geeft ook speciale aandacht aan het decolleté en heeft een heerlijke extra oogmassage met massage kogeltjes.

Deze behandeling optimaliseert niet alleen het vochtgehalte binnen de huid, maar zal haar ook doen stralen. Tevens vervagen fijne lijntjes en krijgt het decolleté de aandacht die het verdient.

Na de behandeling krijgt u een goodie bag mee naar huis met mooie vochtherstellende producten (t.w.v. 50 euro), zodat u thuis heerlijk door kunt gaan met het hydrateren van de huid.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie mag u mij bellen of mailen: 06-53593380 damibelle@ziggo.nl Lieve groetjes, Anna-Marie

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante