column

De kracht van bindweefselmassage

De kracht van bindweefselmassage

01-10-2020

Een bindweefselmassage is een intensieve massage die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, het onderhuidse bindweefsel, om je huid mooier te maken. Doordat de huid diep wordt gemasseerd, wordt het bindweefsel vrij gemaakt van de onderlaag en worden er verklevingen opgeheven. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit van je huid wordt verbeterd.

Voor wie is een bindweefselmassage?

In principe voor iedereen! Bindweefselmassage is echt gericht op huidverbetering en kan hulp bieden bij acné, eczeem, littekens en huidveroudering. Veel mensen denken dat de bindweefselmassage alleen voor rimpels is, maar een bindweefselmassage kan ook erg huidverbeterend zijn als je nog helemaal geen rimpels hebt!

Wat kunnen de resultaten van bindweefselmassage zijn?

Bindweefselmassage doet een heleboel voor je huid. Als eerste stimuleert het de doorbloeding (wat op allerlei vlakken heel goed is), werkt het op de verjonging van de huidstructuur en het verstevigen van het bindweefsel. Als je huid goed doorbloed is kan deze ook beter voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afvoeren. Als dat niet het geval is, kan je huidproblemen krijgen zoals acne, verklevingen en natuurlijk rimpels.

Een bindweefselmassage kan altijd in combinatie met een andere behandeling! Dat geeft nóg mooiere resultaten!

Tot snel bij Sensa Bella!

“Met veel plezier ontvang ik u, in alle rust en met persoonlijke aandacht, in mijn schoonheidssalon. In mijn salon werk ik met de huidverbeterende producten van Puurr en Decléor. Naast heerlijk ontspannende gezichtsbehandelingen voor hem en haar kunt u bij Sensa Bella ook terecht voor bindweefselmassage, minerale make-up en (bijna)mama-arrangementen. Ook duo-behandelingen zijn mogelijk.

Voel de ontspanning en ervaar de rust en aandacht, ruik de aroma’s van de etherische oliën en zie het resultaat van de huidverzorging afgestemd op uw wensen. Gun uzelf dat moment!” Sandra Schillemans

Albert Cuijpstraat 46, Bergen op Zoom 06-57322272 www.sensabella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys