column

OP ZOEK NAAR een mooie ervaring?

OP ZOEK NAAR een mooie ervaring?

01-12-2020

December is de feestmaand, ook al is het nu allemaal even anders dan vorig jaar. Het wordt langzaam steeds kouder, dus u kunt weer een heerlijke hotstone of kruidenstempelmassage reserveren om lekker op te warmen.

Deze maand kunt u tevens een tropische Lomi Lomi-behandeling ondergaan tegen een speciaal tarief. Deze behandeling is een ervaring op zich en bevat meer dan alleen een massage. Het is diepgaand lichaamswerk waarbij ook de ziel wordt aangeraakt. Hieronder kunt u lezen hoe dit ongeveer in zijn werk gaat.

We beginnen met een kennismakingsgesprek, daarna volgt een meditatie of bodyscan. Ondertussen kun je alvast een beetje nadenken over wat je intentie is voor de behandeling. Is er iets dat je wilt loslaten? Angst, woede, verdriet? Of wil je juist krachtiger worden en voor jezelf opkomen? Voordat de behandeling begint vraag ik je nog je intentie vast te zetten (voor jezelf of hardop). Verder worden nog wat traditioneel Hawaiiaanse rituelen toegepast. Daarna begint de behandeling. Alles bij elkaar duurt dit 2-2,5 uur. Deze behandeling kunt u nu nog reserveren voor € 75,-, vanaf januari gaat de prijs naar € 95,-. Dus boek nog in december voor een mooie ervaring.

Cadeaubonnen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar en behandelingen aan huis zijn ook mogelijk.

Kastanjelaan 87, Bergen op Zoom | 06 22940604 info@lunanovamassage.nl | www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante