column

The best gift is your time

The best gift is your time

01-12-2020

Het mooiste cadeau wat u uzelf kunt schenken is het terugdraaien van de tijd. Met de nieuwe correctivelijn van Skeyndor gaat dat lukken!

Het is een behandeling met een drievoudige anti-rimpelwerking, die diepe rimpels en expressielijntjes op een snelle en efficiënte manier verzacht.

Deze vernieuwde methode combineert drie effectieve technieken: Peelen, opvullen, ontspannen en maakt daarnaast diepe rimpels zichtbaar gladder.

Vanaf de eerste behandeling zullen de rimpels geleidelijk en op natuurlijke wijzen verdwijnen.

Wanneer u de behandeling ondergaat in de salon, krijgt u een gratis cofret mee naar huis met alle thuisproducten t.w.v. 125 euro.

Deze behandeling kost 95 euro.

Op de website www.schoonheidssalondamibelle.nl kunt u terecht voor alle andere behandelingen en acties.

Ik wens u liefdevolle en gezonde feestdagen, Lieve groetjes, Anna-Marie

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante